Privé muzieklessen

Wenst u een muziekinstrument te bespelen of speelt u reeds jarenlang muziek maar hebt u toch nood aan de nodige begeleiding? Dan kan u steeds bij ons terecht voor de nodige ondersteuning en hulp tijdens onze privé muzieklessen.

Een aangepast programma voor iedere leerling is hier uiteraard aan de orde: jong of oud, beginner of gevorderde, hobbyist of professional!

De lessen worden gegeven door gediplomeerde muzikanten met jarenlange ervaring en gaan door in een speciaal uitgerust leslokaal, bij ons op de zaak.
Enkele voorbeelden van instrumenten die wij u kunnen leren bespelen: gitaar (elektrisch, akoestisch, klassiek, bas), piano, keyboard, drum, accordeon, saxofoon, viool, blokfluit...

Enkele leerlingen in actie...

     
                                                                                                  

Voelt u zich na het lezen van deze korte inleiding van onze muzieklessen geroepen om eindelijk het instrument van uw dromen aan te leren?!
Aarzel dan niet en kom zo vlug mogelijk eens bij ons langs zodat we samen met u de verschillende mogelijkheden kunnen doorlopen die uw droom zullen waarmaken!!

Bent u de trotse ouder van een kleuter die constant loopt te zingen, op alles trommelt of in alles muziek ziet (of hoort) maar denkt u dat hij/zij helaas nog te jong is voor muzieklessen? Dan is onze 'kleuter muziekinitiatie' precies waar u naar op zoek bent!
 

Kleuter muziekinitiatie

Heel wat wetenschappelijke studies hebben ondertussen bewezen dat muziek spelen de hersenen stimuleert. Bij opgroeiende kinderen helpt muziek dus natuurlijk ook enorm bij de ontwikkeling van de hersenen. Dit is dan uiteraard ook meteen de bedoeling van onze kleuter muziekinitiatie.

        

Spelenderwijs leert uw kind tijdens deze lessen namelijk complexe processen tegelijkertijd uit te voeren zoals het lezen van partituren, een sluitende oog-handcoördinatie, beheersen van de fijne motoriek, goed luisteren en hoe daarop te reageren.
Bovendien ontwikkelt uw kind tijdens deze lessen eveneens ook zijn/haar creativiteit en een goed gevoel voor ritme. Onze kleuter muziekinitiatie is dus tegelijk ook de ideale springplank voor kinderen die zich later graag verder willen verdiepen in muziek!

De lessen worden gegeven door een gediplomeerd muzikante/kleuterjuffrouw en gaan door in een speciaal uitgerust leslokaal, bij ons op de zaak.

Is dit precies waarnaar u op zoek was voor uw klein virtuoosje? Kom dan zeker vrijblijvend even langs!
Tot binnenkort!